luni, 21 noiembrie 2011

joi, 20 octombrie 2011

joi, 5 mai 2011

Peisaj.Studiu al culorilor.

Atmosfera de toamna

Studiu pentru atmosfera. Noi vedem culorile dar le si simtim.Cand atmosfera e apasatoare, parca totul e gri. Cand e toamna, totul de bej, crem, maro.Culorile pamantului. Natura verde lasa loc pamantului.

joi, 17 februarie 2011

MOJITO

La o privire atenta, picatura de apa are o parte alba si o parte neagra. Exact atata negru cat alb. Si se spune ca picatura de apa este perfecta. Imbinarea perfecta dintre alb si negru. Cand curge, picatura se imbina cu alte picaturi, dar intotdeauna va fi atata negru cat alb. Sau atata alb cat negru.Depinde care parte a paharului o vedem - cea plina, alba, sau cea goala, neagra.

luni, 31 ianuarie 2011

Transparenta

In pictura transparenta este foarte dificil de obtinut. Sau asa se spune. Sau nu doar in pictura...

joi, 27 ianuarie 2011

Studiu

Corpul omenesc nu admite greseli, cea mai mica eroare ne penalizeaza in rezultatul final cu un corp deformat, disproportionat. Sper totusi ca nu am gresit...

Natura moarta

Studiul clasic al unor borcane ( poate de gem...) in care se joaca luminile si umbrele unei dupa amieze de iarna..

Peisaj in padure



Natura este surprinzatoare. Fiecare dintre noi are un fel de a o privi, de a o asculta. Uneori incercam sa redam ceea ce vedem, sau sa prindem un moment din frumusetea momentului. Redarile nu vor fi niciodata copii fidele, sunt subiective.Picturile trec prin sufletul si mana pictorului, la fotografie prin priceperea fotografului, prin sufletul si viziunea lui, melodiile prin urechea si inima compozitorilor.